The Rush Agustin - Moving At The Speed Of Agustin.

Skönt med råd som fungerar..

Posted Nov. 22, 2011, 10:23 p.m. By agustin

Jag föredrar ändå när katten kommer och stryker sig spinnandes rakt i ansiktet på mig istället för att demonstrera för att få uppmärksamhet genom att sätta sig i ett hörn och kissa. För ett par dagar sedan gick hon och satte sig i olika hörn och kissade. Ibland satte hon sig och kissade precis framför ögonen på mig. Jag bara kände att det här inte funkade längre. Antingen får jag ta tag i det eller så får vi göra oss av med katten. Jag ringde till veterinären och hon sa direkt att hon demonstrerade mot något. Det kunde vara allt från att vi inte var hemma så mycket, till att ungar bar henne för mycket, eller smutsig kattlåda, eller för lite mat. Jag tror det var en kombo. Nu när vi följt hennes råd, så är hon mycket tryggare!